آیین بزرگداشت هفتادمین یادبود استاد ساعی - دانشکده منابع طبیعی nr
آیین بزرگداشت هفتادمین یادبود استاد کریم ساعی برگزار شد
آیین بزرگداشت هفتادمین یادبود استاد کریم ساعی بنیانگذار علوم نوین منابع طبیعی در ایران، روز یکشنبه چهارم دیماه 1401 با شرکت بیش از 400 نفر از اساتید، محققان، مسئولان و دانشجویان دوستدار منابع طبیعی و محیط زیست در دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران برگزار شد.
رییس دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران با بیان اینکه امنیت زیستی پایدار در دل منابع طبیعی است، گفت: اکنون فرصتی ایجاد شده که از تدوین مجدد نگاه جدید منابع طبیعی با رویکرد امنیت پایدار که پایه ی همه ی تحولات برای توسعه کشور است، استفاده بهینه و به هنگام کرد.
دکتر ابراهیم زاده موسوی از دانشگاه به عنوان مرجع علمی تولید دانش برای بهره برداری در سطوح مختلف کشور یاد کرده و بیان کردند: برای ارتقای کشور می توان از این ظرفیت استفاده کرد چرا که دانشگاه با هم افزایی دستگاه های اجرایی می تواند حرکت کشور را به سمت جلو هدایت کند.
دکتر مهدی قربانی رئیس دانشکده منابع طبیعی و دبیر ستاد برگزاری مراسم آئین یادبود استاد کریم ساعی در خصوص نقش ویژه ی استاد کریم ساعی در ایجاد منابع طبیعی اظهار داشت: با پیگیری های مجدانه ی ایشان اداره ی جنگل بانی راه اندازی شد و حوزه ی آموزش جنگلبانی در دانشکده کشاورزی با همت دکتر ساعی آغاز شد.
رئیس دانشکده منابع طبیعی تهران با بیان اینکه امروز ما در کشور در آستانه ی برنامه ی توسعه هفتم هستیم افزود: در این مراسم فرصت رو غنیمت شمردیم که یک میزگرد تخصصی با حضور اعضای هیئت علمی دانشگاه تهران، سازمان منابع طبیعی و سازمان محیط زیست، با موضوع حکمرانی و مدیریت مشارکتی منابع طبیعی و محیط زیست، چاش ها و راهکار ها را برگزار کنیم.
دکتر قربانی با بیان اینکه در چند ماه اخیر یک رسالت و چشم انداز اصلی در دانشکده طراحی کردیم اظهار داشت: با همکاری اعضای هیئت علمی دانشکده منابع طبیعی طرحی را آغاز کردیم تحت عنوان مرجعیت علمی دانشکده منابع طبیعی در حل چالش های منابع طبیعی و محیط زیست کشور که برای رسیدن به این ماموریت و چشم انداز تلاش بر تولید علم نافع کردیم.
وی ادامه داد: به تعبیر مقام معظم رهبری دانشگاه رسالتش تولید علم نافع است علمی که بتواند به جامعه نفع برساند علمی که بتواند به حل چالش هایی که در حوزه منابع طبیعی و محیط زیست روبرو هستیم بپردازد.
دکتر مهدی قربانی گفت: برای این منظور با همکاری رئیس دانشکدگان کشاورزی ومنابع طبیعی دانشگاه تهران و شواری آموزشی دانشگاه تهران، دو رشته ی بین رشته ای را در قالب هسته های آموزشی در دانشکده ی منابع طبیعی مصوب کردیم.
دکتر قربانی با اشاره به تلاش بر ایجاد تفاهم نامه هایی با دستگاه های اجرایی سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور و سازمان محیط زیست بیان داشت : باور داریم به اینکه هر چه قدر تعاملات توسعه پیدا کند قطعا می تواند به ما در راه حل های خردمندانه برای حل مسائل منابع طبیعی ومحیط زیست کشور کمک کند.
وی خاطر نشان کرد: از سوی کمیسیون کشاورزی ومنابع طبیعی وآب و محیط زیست مجلس شورای اسلامی کشور به دانشکده منابع طبیعی پیشنهاد تدوین برنامه ی توسعه هفتم شد.
دکتر مهدی قربانی ادامه داد: با همکاری و همفکری اعضای هیأت علمی دانشکده تعداد ۶۰ طرح برای برنامه توسعه هفتم در نظر گرفته که به مجلس شواری اسلامی ارسال شد و در حال بررسی است.
وی خاطر نشان کرد: دانشکده منابع طبیعی به عنوان یکی از ذی نفعان در حل چالش های منابع طبیعی ومحیط زیست کشور و به عنوان یک تسهیل گر این آمادگی را دارد که میزهای تخصصی گفتگو برای پیدا کردن راه حل های خردمندانه ایجاد کند.