نشست هم اندیشی نماینده مردم کرج در مجلس شورای اسلامی با دانشکده منابع طبیعی - دانشکده منابع طبیعی nr
در راستای آسیب شناسی، بازنگری قوانین و لوایح، نظارت، تدوین برنامه هفتم توسعه کشور و تدوین بودجه سالانه در بخش منابع طبیعی، آب و محیط زیست در مجلس شورای اسلامی، نشست هم اندیشی با حضور نماینده مردم شریف کرج، فردیس، اشتهارد و آسارا و عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی با دانشکده منابع طبیعی در روز چهارشنبه مورخ 1401/7/27 در دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران برگزار شد.
این نشست با حضور دکتر علیرضا عباسی نماینده مردم شریف کرج، فردیس، اشتهارد و آسارا و عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی، هیات رئیسه و مدیران گروه های آموزشی و جمعی از اعضای هیات علمی و دبیران انجمنهای علمی-دانشجویی و نمایندگان شورای صنفی کارکنان دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران برگزار شد.
در ابتدای جلسه، دکتر مهدی قربانی رئیس دانشکده منابع طبیعی ضمن عرض خیرمقدم به نماینده مردم شریف کرج، فردیس، اشتهارد و آسارا در مجلس شورای اسلامی به معرفی مختصری از فعالیتها و ماموریتهای دانشکده منابع طبیعی و گروههای آموزشی در بخشهای آموزشی، پژوهشی، اداری و مالی، دانشجویی و فرهنگی پرداخت. ایشان در ادامه بر آمادگی دانشکده مبنی بر همکاریهای علمی در زمینه قانونگذاری و نظارت در قوانین مرتبط با حوزههای منابع طبیعی، آب و محیط زیست در کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی و همچنین ارایه نظرات کارشناسی در خصوص طرحها و لوایح در مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی تاکید نمود.
دکتر قربانی برگزاری نشستهای علمی با حضور نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی و سازمانهای اجرایی در دانشکده منابع طبیعی را یک ضرورت جهت تدوین قوانین کارامد و اثربخش در دستیابی به نظام حکمرانی خوب منابع طبیعی و محیط زیست کشور بویژه در برنامه هفتم توسعه کشور عنوان نمود.
در ادامه نشست، جمعی از اعضای هیات علمی از گروههای آموزشی با معرفی ظرفیتها آموزشی و پژوهشی گروه ذیربط به بیان چالشها و راهکارها در حوزههای مختلف شامل مدیریت بهینه جنگل آموزشی و پژوهشی خیرود-نوشهر، طرح توقف بهرهبرداری جنگل در جنگلهای شمال و تشکیل کمیتهای برای آسیبشناسی موضوع و ارایه رهکارهای علمی بخصوص در برنامه هفتم توسعه کشور، وضعیت طرح مدیریت پایدار جنگل از سال 1396 تاکنون، مسائل محیط زیست کشور، ریزگردها، افت سطح آبهای زیرزمینی، فرونشست زمین، مسائل شیلات کشور بخصوص در زمینه صید و تکثیر و پروش آبزیان، واردات گردهبینه با پوست، مشکلات بخش صنایع چوب و چشمانداز منابع طبیعی کشور پرداختند.
در ادامه، دکتر عباسی نماینده مردم شریف کرج، فردیس، اشتهارد و آسارا در مجلس شورای اسلامی ضمن استقبال از برگزاری این نشست و مباحث مطرحه شده و ارتباط بین بخش قانونگذار و دانشگاه، بر انسجام بخشی و استمرار نشستها و برنامههای مشترک سه جانبه با حضور سازمانهای اجرایی حوزه منابع طبیعی، آب و محیط زیست تاکید نمودند.
عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی، ضمن اعلام آمادگی خود مبنی بر برگزاری نشستهای سه جانبه مجلس، بخش اجرا و دانشگاه و قانونگذار در موضوعات مرتبط با ماموریت
کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی در جهت چارهاندیشی و تدوین راهکارها برای مسائل در سطح استان البرز و سطح کشور، ایجاد فضای گفتمان و همافزایی برای حل چالشها و مشکلات در حوزه منابع طبیعی، آب و محیط زیست را مهم برشمرد.
نماینده مردم کرج، فردیس، اشتهارد و آسارا در مجلس شورای اسلامی با اشاره به آمار پایین اشتغال فارغالتحصیلان رشتههای کشاورزی و منابع طبیعی، ارتباط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری را با کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی برای آسیبشناسی اشتغال فارغالتحصیلان و تشریک مساعی در خصوص حل این موضوع مهم دانست.
دکتر عباسی با تاکید بر اینکه برنامه هفتم توسعه کشور در حال بررسی در قسمتهای مختلف است، از پیشنهادات و راهکارهای علمی و تشکیل کارگروههای مختلف در دانشکده منابع طبیعی برای تهیه و تدوین این برنامه بخصوص در حوزههای منابع طبیعی، آب و محیط زیست تاکید نمود و ارایه نقطه نظرات متخصصین در این مورد و همچنین قانون بودجه سالانه را مهم ارزیابی نمود.
دکتر عباسی با تاکید بر اینکه دانشگاه محور پیشرفت در کشور است، ادامه این نشستها برای پیگیری مسائل آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و دانشجویی را ضروری عنوان نمود.